Tapetserare i Asarum

Annons:

Tapetserare i Asarum - duktiga och erfarna tapetserare i Asarum som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Asarum som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Asarum. Om du letar efter en tapetserare i Asarum som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Asarum rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Asarum nedan.
Annons:

Tapetserare i Asarum - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Asarum som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Asarum.

Tostarps båtkapell & tapeteseri
Emnebodav. 819
374 92 Asarum

Annons:

Kostnad för tapestering i Asarum

Kostnad och pris för tapetsering i Asarum varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Asarum rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Asarum

I Asarum finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Asarum. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Asarum.

Asarum är en del av tätorten Karlshamn i Karlshamns kommun och kyrkby i Asarums socken i Blekinge län. Fram till 1970 var orten en egen tätort for att då växa samman med Karlshamn. I Asarum bodde det 7 773 personer (2007).

Yta:
Invånarantal: 7773, år 2007

Du kan här också läsa mer om orten Asarum om du vill veta mer än bara tapetsering i Asarum.

I Asarum fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Asarum. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Asarum så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Blekinge.