Tapetserare i Karlshamn

Annons:

Tapetserare i Karlshamn - duktiga och erfarna tapetserare i Karlshamn som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Karlshamn som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Karlshamn. Om du letar efter en tapetserare i Karlshamn som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Karlshamn rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Karlshamn nedan.
Annons:

Tapetserare i Karlshamn - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Karlshamn som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Karlshamn.

Hans Jonsson Måleri
Horsaryds Byv. 23 -9
374 93 KARLSHAMN


HS MÅLERISERVICE
Varvsg. 8
374 35 KARLSHAMN

Annons:

Kostnad för tapestering i Karlshamn

Kostnad och pris för tapetsering i Karlshamn varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Karlshamn rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Karlshamn

I Karlshamn finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Karlshamn. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Karlshamn om du vill veta mer än bara tapetsering i Karlshamn.

I Karlshamn fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Karlshamn. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Karlshamn så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Blekinge.