Tapetserare i Karlskrona

Annons:

Tapetserare i Karlskrona - duktiga och erfarna tapetserare i Karlskrona som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 3 olika tapetserarverkstäder i Karlskrona som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Karlskrona. Om du letar efter en tapetserare i Karlskrona som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Karlskrona rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Karlskrona nedan.
Annons:

Tapetserare i Karlskrona - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Karlskrona som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Karlskrona.

A. Johanssons Tapetserarverkstad
Valhallav. 35
371 41 Karlskrona


Carlskrona Möbelservice
Valhallav. 35
371 41 Karlskrona


HS MÅLERISERVICE
Rosenholmsv. 2
371 46 KARLSKRONA

Annons:

Kostnad för tapestering i Karlskrona

Kostnad och pris för tapetsering i Karlskrona varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Karlskrona rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Karlskrona

I Karlskrona finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Karlskrona. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Karlskrona.

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Karlskrona om du vill veta mer än bara tapetsering i Karlskrona.

I Karlskrona fanns det sammanlagt 3 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Karlskrona. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Karlskrona så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Blekinge.