Tapetserare i Ronneby

Annons:

Tapetserare i Ronneby - duktiga och erfarna tapetserare i Ronneby som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Ronneby som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Ronneby. Om du letar efter en tapetserare i Ronneby som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Ronneby rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Ronneby nedan.
Annons:

Tapetserare i Ronneby - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Ronneby som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Ronneby.

Linje & Form
Blasius Königsg. 15
372 35 RONNEBY


RBAB-gruppen
Industrig. 9
372 31 RONNEBY

Annons:

Kostnad för tapestering i Ronneby

Kostnad och pris för tapetsering i Ronneby varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Ronneby rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Ronneby

I Ronneby finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Ronneby. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Ronneby.

Ronneby är en tätort i Blekinge och centralort i Ronneby kommun i Blekinge län, belägen vid Ronnebyån och nära E22:an.

Yta: 774,95 hektar
Invånarantal: 12 029, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Ronneby om du vill veta mer än bara tapetsering i Ronneby.

I Ronneby fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Ronneby. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Ronneby så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Blekinge.