Tapetserare i Sölvesborg

Annons:

Tapetserare i Sölvesborg - duktiga och erfarna tapetserare i Sölvesborg som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Sölvesborg som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Sölvesborg. Om du letar efter en tapetserare i Sölvesborg som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Sölvesborg rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Sölvesborg nedan.
Annons:

Tapetserare i Sölvesborg - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Sölvesborg som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Sölvesborg.

Lindens Tapetserarverkstad
L. Skolg. 11
294 31 SÖLVESBORG

Annons:

Kostnad för tapestering i Sölvesborg

Kostnad och pris för tapetsering i Sölvesborg varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Sölvesborg rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Sölvesborg

I Sölvesborg finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Sölvesborg. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Sölvesborg.

Sölvesborg är en tätort och centralort i Sölvesborgs kommun i sydvästra Blekinge län. Sölvesborg hade 8 401 invånare år 2010. Utanför Sölvesborg ligger Listerlandet. Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns

Yta: 609,84 hektar
Invånarantal: 8 401, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Sölvesborg om du vill veta mer än bara tapetsering i Sölvesborg.

I Sölvesborg fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Sölvesborg. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Sölvesborg så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Blekinge.