Tapetserare i Avesta

Annons:

Tapetserare i Avesta - duktiga och erfarna tapetserare i Avesta som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Avesta som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Avesta. Om du letar efter en tapetserare i Avesta som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Avesta rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Avesta nedan.
Annons:

Tapetserare i Avesta - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Avesta som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Avesta.

Södra Dalarnas Tapetserarverkstad
Axel Johnsons v. 81
774 34 AVESTA

Annons:

Kostnad för tapestering i Avesta

Kostnad och pris för tapetsering i Avesta varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Avesta rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Avesta

I Avesta finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Avesta. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Avesta.

Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Yta: 669,03 km2
Invånarantal: 22 330, år 2015

Du kan här också läsa mer om orten Avesta om du vill veta mer än bara tapetsering i Avesta.

I Avesta fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Avesta. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Avesta så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Dalarna.