Tapetserare i Borlänge

Annons:

Tapetserare i Borlänge - duktiga och erfarna tapetserare i Borlänge som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Borlänge som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Borlänge. Om du letar efter en tapetserare i Borlänge som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Borlänge rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Borlänge nedan.
Annons:

Tapetserare i Borlänge - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Borlänge som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Borlänge.

Lindgrens Tapetserarverkstad
Wittenströmsg. 18
784 74 Borlänge


Auto Clayt AB
Tylla 304
781 92 BORLÄNGE

Annons:

Kostnad för tapestering i Borlänge

Kostnad och pris för tapetsering i Borlänge varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Borlänge rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Borlänge

I Borlänge finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Borlänge. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Du kan här också läsa mer om orten Borlänge om du vill veta mer än bara tapetsering i Borlänge.

I Borlänge fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Borlänge. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Borlänge så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Dalarna.