Tapetserare i Falun

Annons:

Tapetserare i Falun - duktiga och erfarna tapetserare i Falun som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 4 olika tapetserarverkstäder i Falun som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Falun. Om du letar efter en tapetserare i Falun som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Falun rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Falun nedan.
Annons:

Tapetserare i Falun - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Falun som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Falun.

Möbelboden i Falun
Villav. 17
791 37 FALUN


Falu Tapetserarverkstad
Slagg. 34
791 70 Falun


Björn Hiertner
Magasinsg. 46
791 73 FALUN


Måleri Blåklockan AB
Gringsbo 11
791 96 Falun

Annons:

Kostnad för tapestering i Falun

Kostnad och pris för tapetsering i Falun varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Falun rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Falun

I Falun finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Falun. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Du kan här också läsa mer om orten Falun om du vill veta mer än bara tapetsering i Falun.

I Falun fanns det sammanlagt 4 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Falun. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Falun så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Dalarna.