Tapetserare i Gävle

Annons:

Tapetserare i Gävle - duktiga och erfarna tapetserare i Gävle som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 5 olika tapetserarverkstäder i Gävle som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Gävle. Om du letar efter en tapetserare i Gävle som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Gävle rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Gävle nedan.
Annons:

Tapetserare i Gävle - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Gävle som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Gävle.

Fröbergs Tapetserarverkstad
St. Esplanadg. 21
803 21 GÄVLE


Tove Tapetserare
Helgög. 9
802 55 GÄVLE


Tapetserarfirman Jansson & Björklund AB
N. Skepparg. 20
803 23 GÄVLE


CJMB Måleri Bygg Städ
Tegelbruksv. 8
806 43 Gävle


Möbeltapetserare Jansson & Björklund
N. Skepparg. 20
803 23 GÄVLE

Annons:

Kostnad för tapestering i Gävle

Kostnad och pris för tapetsering i Gävle varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Gävle rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Gävle

I Gävle finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Gävle. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Gävle.

Gävle är en tätort i Gästrikland samt centralort i Gävle kommun och residensstad för Gävleborgs län. Gävle är Sveriges 13:e största samt Gästriklands och Gävleborgs läns största ort med 71 033 invånare (2010).

Yta: 42,45 km2
Invånarantal: 98970, år 2015

Du kan här också läsa mer om orten Gävle om du vill veta mer än bara tapetsering i Gävle.

I Gävle fanns det sammanlagt 5 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Gävle. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Gävle så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Gävleborg.