Tapetserare i Hudiksvall

Annons:

Tapetserare i Hudiksvall - duktiga och erfarna tapetserare i Hudiksvall som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Hudiksvall som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Hudiksvall. Om du letar efter en tapetserare i Hudiksvall som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Hudiksvall rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Hudiksvall nedan.
Annons:

Tapetserare i Hudiksvall - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Hudiksvall som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Hudiksvall.

Dahlberg Håkan Tapetserarverkstad
Gästgivarv. 5
824 34 Hudiksvall

Annons:

Kostnad för tapestering i Hudiksvall

Kostnad och pris för tapetsering i Hudiksvall varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Hudiksvall rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Hudiksvall

I Hudiksvall finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Hudiksvall. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Hudiksvall.

Hudiksvall är en tätort och centralort i Hudiksvalls kommun i Hälsingland, Gävleborgs län. Hudiksvall ligger längs kusten, längst inne i Hudiksvallsfjärden, vid E4 cirka 80 km söder om Sundsvall och cirka 130 km norr om Gävle.

Yta: 1 007,79 hektar
Invånarantal: 15015, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Hudiksvall om du vill veta mer än bara tapetsering i Hudiksvall.

I Hudiksvall fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Hudiksvall. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Hudiksvall så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Gävleborg.