Tapetserare - Dahlberg Håkan Tapetserarverkstad i Hudiksvall

Annons:

Dahlberg Håkan Tapetserarverkstad i Hudiksvall är en tapetserarverkstad som kan hjälpa dig med tapetsering av bl.a. möbler, sadlar och segel i Hudiksvall. Om du behöver hjälp med att byta, renovera eller laga möbeltyger på dina möbler i Hudiksvall så kan du kontakta Dahlberg Håkan Tapetserarverkstad för att ta reda på deras utbud av tjänster inom tapetsering och möbeltyger.

Kontakta Dahlberg Håkan Tapetserarverkstad i Hudiksvall, en tapetserare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till tapetserare och tapetserarverkstaden Dahlberg Håkan Tapetserarverkstad i Hudiksvall.
Annons:

Dahlberg Håkan Tapetserarverkstad
Gästgivarv. 5
824 34 Hudiksvall
070 - 533 34 80


Karta och vägbeskrivning till Dahlberg Håkan Tapetserarverkstad i Hudiksvall

Nedan finns en vägbeskrivning samt karta till tapetserarverkstaden Dahlberg Håkan Tapetserarverkstad i Hudiksvall som kan hjälpa dig med tapetsering.


Annons:

Pris på tapetsering i Hudiksvall - Dahlberg Håkan Tapetserarverkstad

pris på tapestering och möbeltyger i Hudiksvall varierar mellan Dahlberg Håkan Tapetserarverkstad och andra tapetserare i Hudiksvall så kan det vara bra att ta reda på pris på tapetsering hos andra tapetserarverkstäder i Hudiksvall samt i hela Gävleborg. På så vis kan du vara säker på att få bästa pris på de tjänster från tapetserare du vill köpa i Hudiksvall.

Kommenterat om Dahlberg Håkan Tapetserarverkstad i Hudiksvall