Tapetserare i Ljusdal

Annons:

Tapetserare i Ljusdal - duktiga och erfarna tapetserare i Ljusdal som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Ljusdal som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Ljusdal. Om du letar efter en tapetserare i Ljusdal som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Ljusdal rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Ljusdal nedan.
Annons:

Tapetserare i Ljusdal - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Ljusdal som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Ljusdal.

Schedls Tapetserarverkstad Kika in
Lillhällev. 100
827 94 LJUSDAL

Annons:

Kostnad för tapestering i Ljusdal

Kostnad och pris för tapetsering i Ljusdal varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Ljusdal rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Ljusdal

I Ljusdal finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Ljusdal. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Ljusdal.

Ljusdal är en tätort i Hälsingland samt centralort i Ljusdals kommun i Gävleborgs län. Ljusdal ligger vid riksväg 83, även kallad Tidernas väg, samt riksväg 84.

Yta: 529,02 hektar
Invånarantal: 6230, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Ljusdal om du vill veta mer än bara tapetsering i Ljusdal.

I Ljusdal fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Ljusdal. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Ljusdal så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Gävleborg.