Tapetserare i Söderhamn

Annons:

Tapetserare i Söderhamn - duktiga och erfarna tapetserare i Söderhamn som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Söderhamn som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Söderhamn. Om du letar efter en tapetserare i Söderhamn som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Söderhamn rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Söderhamn nedan.
Annons:

Tapetserare i Söderhamn - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Söderhamn som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Söderhamn.

Kickis Tapetserarverkstad
Överbo 608
826 93 SÖDERHAMN

Annons:

Kostnad för tapestering i Söderhamn

Kostnad och pris för tapetsering i Söderhamn varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Söderhamn rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Söderhamn

I Söderhamn finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Söderhamn. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Söderhamn.

Söderhamn är en tätort i Sverige, tillika centralort i Söderhamns kommun. Orten är belägen i Gävleborgs län och i landskapet Hälsingland med Bottenhavet i öster.

Yta: 1 053,26 hektar
Invånarantal: 11761, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Söderhamn om du vill veta mer än bara tapetsering i Söderhamn.

I Söderhamn fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Söderhamn. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Söderhamn så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Gävleborg.