Tapetserare i Klintehamn

Annons:

Tapetserare i Klintehamn - duktiga och erfarna tapetserare i Klintehamn som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Klintehamn som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Klintehamn. Om du letar efter en tapetserare i Klintehamn som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Klintehamn rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Klintehamn nedan.
Annons:

Tapetserare i Klintehamn - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Klintehamn som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Klintehamn.

Jörgens Möbler KB
Klinte Robbjäns 819
623 76 KLINTEHAMN

Annons:

Kostnad för tapestering i Klintehamn

Kostnad och pris för tapetsering i Klintehamn varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Klintehamn rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Klintehamn

I Klintehamn finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Klintehamn. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Klintehamn.

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Klintehamn om du vill veta mer än bara tapetsering i Klintehamn.

I Klintehamn fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Klintehamn. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Klintehamn så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Gotland.