Tapetserare i Romakloster

Annons:

Tapetserare i Romakloster - duktiga och erfarna tapetserare i Romakloster som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Romakloster som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Romakloster. Om du letar efter en tapetserare i Romakloster som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Romakloster rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Romakloster nedan.
Annons:

Tapetserare i Romakloster - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Romakloster som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Romakloster.

Johansson Kerstin Tapetserarfirma
Vänge Vivungs 840
622 36 Romakloster

Annons:

Kostnad för tapestering i Romakloster

Kostnad och pris för tapetsering i Romakloster varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Romakloster rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Romakloster

I Romakloster finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Romakloster. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Romakloster.

Roma är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på öns mellersta del. Tätorten ligger på gränsen mellan två socknar, med halva tätorten i Roma socken och andra halvan i Björke socken. Norr om Roma ligger Roma kungsgård och Roma klosterruin.

Yta: 125,63 hektar
Invånarantal: 913, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Romakloster om du vill veta mer än bara tapetsering i Romakloster.

I Romakloster fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Romakloster. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Romakloster så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Gotland.