Tapetserare i Stånga

Annons:

Tapetserare i Stånga - duktiga och erfarna tapetserare i Stånga som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Stånga som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Stånga. Om du letar efter en tapetserare i Stånga som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Stånga rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Stånga nedan.
Annons:

Tapetserare i Stånga - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Stånga som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Stånga.

Ateljé Syrén
Lye Kyrka
623 61 STÅNGA

Annons:

Kostnad för tapestering i Stånga

Kostnad och pris för tapetsering i Stånga varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Stånga rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Stånga

I Stånga finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Stånga. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Stånga.

Stånga är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 50 km söder om centralorten Visby.

Yta: 104,76 hektar
Invånarantal: 317, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Stånga om du vill veta mer än bara tapetsering i Stånga.

I Stånga fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Stånga. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Stånga så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Gotland.