Tapetserare i Visby

Annons:

Tapetserare i Visby - duktiga och erfarna tapetserare i Visby som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Visby som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Visby. Om du letar efter en tapetserare i Visby som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Visby rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Visby nedan.
Annons:

Tapetserare i Visby - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Visby som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Visby.

Margréts Möbeltapetsering
Lummelundsv. 165
621 41 VISBY

Annons:

Kostnad för tapestering i Visby

Kostnad och pris för tapetsering i Visby varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Visby rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Visby

I Visby finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Visby. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Visby.

Visby är en tätort som är centralort i Region Gotland samt residensstad i Gotlands län. Visby är även stiftsstad i Visby stift. Visby har 22 593 invånare (2010-12-31). Den medeltida hansestaden Visby är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien.

Yta: 1 244,28 hektar
Invånarantal: 22593, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Visby om du vill veta mer än bara tapetsering i Visby.

I Visby fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Visby. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Visby så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Gotland.