Tapetserare i Falkenberg

Annons:

Tapetserare i Falkenberg - duktiga och erfarna tapetserare i Falkenberg som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 4 olika tapetserarverkstäder i Falkenberg som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Falkenberg. Om du letar efter en tapetserare i Falkenberg som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Falkenberg rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Falkenberg nedan.
Annons:

Tapetserare i Falkenberg - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Falkenberg som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Falkenberg.

Möbel-Pejas Tapetserarverkstad
Åke Tottsg. 1
311 74 FALKENBERG


Byagårds Möbler
Lastad 262
311 95 Falkenberg


Tapetserarverkstan i Falkenberg
Rönnstigen 7
311 41 FALKENBERG


Möbel Pejas Tapetseringsverks Tad
Åke Tottsg. 1
311 74 FALKENBERG

Annons:

Kostnad för tapestering i Falkenberg

Kostnad och pris för tapetsering i Falkenberg varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Falkenberg rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Falkenberg

I Falkenberg finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Falkenberg. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Falkenberg.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Falkenberg om du vill veta mer än bara tapetsering i Falkenberg.

I Falkenberg fanns det sammanlagt 4 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Falkenberg. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Falkenberg så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Halland.