Tapetserare i Halmstad

Annons:

Tapetserare i Halmstad - duktiga och erfarna tapetserare i Halmstad som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 4 olika tapetserarverkstäder i Halmstad som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Halmstad. Om du letar efter en tapetserare i Halmstad som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Halmstad rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Halmstad nedan.
Annons:

Tapetserare i Halmstad - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Halmstad som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Halmstad.

Falkson Jan, Tapetserare
Karl XI:s v. 55
302 96 Halmstad


Bennets möbel och tapetserarverkstad med syateljé SyLiten
Karlsrov. 64
302 41 Halmstad


Michael Larsson Måleri AB
070 - 583 53 93Lundgrens Tapetserarverkstad
Kungsg. 6
302 45 Halmstad

Annons:

Kostnad för tapestering i Halmstad

Kostnad och pris för tapetsering i Halmstad varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Halmstad rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Halmstad

I Halmstad finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Halmstad. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Halmstad.

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Halmstad om du vill veta mer än bara tapetsering i Halmstad.

I Halmstad fanns det sammanlagt 4 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Halmstad. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Halmstad så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Halland.