Tapetserare - Bennets möbel och tapetserarverkstad med syateljé SyLiten i Halmstad

Annons:

Bennets möbel och tapetserarverkstad med syateljé SyLiten i Halmstad är en tapetserarverkstad som kan hjälpa dig med tapetsering av bl.a. möbler, sadlar och segel i Halmstad. Om du behöver hjälp med att byta, renovera eller laga möbeltyger på dina möbler i Halmstad så kan du kontakta Bennets möbel och tapetserarverkstad med syateljé SyLiten för att ta reda på deras utbud av tjänster inom tapetsering och möbeltyger.

Kontakta Bennets möbel och tapetserarverkstad med syateljé SyLiten i Halmstad, en tapetserare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till tapetserare och tapetserarverkstaden Bennets möbel och tapetserarverkstad med syateljé SyLiten i Halmstad.
Annons:

Bennets möbel och tapetserarverkstad med syateljé SyLiten
Karlsrov. 64
302 41 Halmstad
035 - 10 84 16


Karta och vägbeskrivning till Bennets möbel och tapetserarverkstad med syateljé SyLiten i Halmstad

Nedan finns en vägbeskrivning samt karta till tapetserarverkstaden Bennets möbel och tapetserarverkstad med syateljé SyLiten i Halmstad som kan hjälpa dig med tapetsering.


Annons:

Pris på tapetsering i Halmstad - Bennets möbel och tapetserarverkstad med syateljé SyLiten

pris på tapestering och möbeltyger i Halmstad varierar mellan Bennets möbel och tapetserarverkstad med syateljé SyLiten och andra tapetserare i Halmstad så kan det vara bra att ta reda på pris på tapetsering hos andra tapetserarverkstäder i Halmstad samt i hela Halland. På så vis kan du vara säker på att få bästa pris på de tjänster från tapetserare du vill köpa i Halmstad.

Kommenterat om Bennets möbel och tapetserarverkstad med syateljé SyLiten i Halmstad