Tapetserare i Kungsbacka

Annons:

Tapetserare i Kungsbacka - duktiga och erfarna tapetserare i Kungsbacka som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Kungsbacka som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Kungsbacka. Om du letar efter en tapetserare i Kungsbacka som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Kungsbacka rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Kungsbacka nedan.
Annons:

Tapetserare i Kungsbacka - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Kungsbacka som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Kungsbacka.

Designverkstan A-B Lyrhagen Dyhre
Skårbyv. 57
434 95 KUNGSBACKA

Annons:

Kostnad för tapestering i Kungsbacka

Kostnad och pris för tapetsering i Kungsbacka varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Kungsbacka rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Kungsbacka

I Kungsbacka finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Kungsbacka. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Kungsbacka.

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Kungsbacka om du vill veta mer än bara tapetsering i Kungsbacka.

I Kungsbacka fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Kungsbacka. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Kungsbacka så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Halland.