Tapetserare i Laholm

Annons:

Tapetserare i Laholm - duktiga och erfarna tapetserare i Laholm som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Laholm som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Laholm. Om du letar efter en tapetserare i Laholm som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Laholm rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Laholm nedan.
Annons:

Tapetserare i Laholm - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Laholm som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Laholm.

Laholms Tapetserareverkstad
Hantverksgränd 7
312 30 Laholm


Alains Tapetserarverkstad
Daggarpsv. 1
312 91 LAHOLM

Annons:

Kostnad för tapestering i Laholm

Kostnad och pris för tapetsering i Laholm varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Laholm rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Laholm

I Laholm finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Laholm. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Laholm om du vill veta mer än bara tapetsering i Laholm.

I Laholm fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Laholm. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Laholm så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Halland.