Tapetserare i Varberg

Annons:

Tapetserare i Varberg - duktiga och erfarna tapetserare i Varberg som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Varberg som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Varberg. Om du letar efter en tapetserare i Varberg som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Varberg rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Varberg nedan.
Annons:

Tapetserare i Varberg - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Varberg som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Varberg.

Cecilias Tapetserar Ateljé
Vare G. Skola
432 91 Varberg

Annons:

Kostnad för tapestering i Varberg

Kostnad och pris för tapetsering i Varberg varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Varberg rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Varberg

I Varberg finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Varberg. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Varberg.

Varberg är en tätort i norra Halland och centralort i Varbergs kommun, Hallands län, belägen vid Kattegatt ungefär mittemellan Göteborg i norr och Halmstad i söder. Varberg är Sveriges 43:e största tätort. I söder är tätorten nästan sammanväxt med Södra Näs och Träslövsläge.

Yta: 1 335,45 hektar
Invånarantal: 27602, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Varberg om du vill veta mer än bara tapetsering i Varberg.

I Varberg fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Varberg. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Varberg så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Halland.