Tapetserare i Våxtorp

Annons:

Tapetserare i Våxtorp - duktiga och erfarna tapetserare i Våxtorp som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Våxtorp som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Våxtorp. Om du letar efter en tapetserare i Våxtorp som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Våxtorp rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Våxtorp nedan.
Annons:

Tapetserare i Våxtorp - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Våxtorp som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Våxtorp.

Sjöalts Tapetserareverkstad AB
Sjöalt 378
312 98 Våxtorp

Annons:

Kostnad för tapestering i Våxtorp

Kostnad och pris för tapetsering i Våxtorp varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Våxtorp rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Våxtorp

I Våxtorp finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Våxtorp. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Våxtorp.

Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län. Den tidigaste namnformen är Owaghstorp som betyder just 'Owaghs torp' och namnet har genom århundradena förändrats för att slutligen bli Våxtorp.

Yta: 136,45 hektar
Invånarantal: 970, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Våxtorp om du vill veta mer än bara tapetsering i Våxtorp.

I Våxtorp fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Våxtorp. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Våxtorp så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Halland.