Tapetserare i Järpen

Annons:

Tapetserare i Järpen - duktiga och erfarna tapetserare i Järpen som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Järpen som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Järpen. Om du letar efter en tapetserare i Järpen som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Järpen rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Järpen nedan.
Annons:

Tapetserare i Järpen - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Järpen som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Järpen.

Kajsas Verksta
Slagsån 656
830 05 Järpen


Qvick Design
Husnäsv. 10
830 05 Järpen

Annons:

Kostnad för tapestering i Järpen

Kostnad och pris för tapetsering i Järpen varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Järpen rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Järpen

I Järpen finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Järpen. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Järpen.

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Järpen om du vill veta mer än bara tapetsering i Järpen.

I Järpen fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Järpen. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Järpen så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Jämtland.