Tapetserare i Östersund

Annons:

Tapetserare i Östersund - duktiga och erfarna tapetserare i Östersund som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 3 olika tapetserarverkstäder i Östersund som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Östersund. Om du letar efter en tapetserare i Östersund som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Östersund rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Östersund nedan.
Annons:

Tapetserare i Östersund - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Östersund som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Östersund.

Anders Möbeltapetseri
Bringåsen 145
831 91 ÖSTERSUND


Träteknik AB
Falkv. 2
831 62 ÖSTERSUND


Östersunds Sadelmakeri o. Tapetserarverkstad
Tullg. 6
831 33 ÖSTERSUND

Annons:

Kostnad för tapestering i Östersund

Kostnad och pris för tapetsering i Östersund varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Östersund rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Östersund

I Östersund finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Östersund. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Östersund om du vill veta mer än bara tapetsering i Östersund.

I Östersund fanns det sammanlagt 3 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Östersund. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Östersund så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Jämtland.