Tapetserare i Aneby

Annons:

Tapetserare i Aneby - duktiga och erfarna tapetserare i Aneby som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Aneby som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Aneby. Om du letar efter en tapetserare i Aneby som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Aneby rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Aneby nedan.
Annons:

Tapetserare i Aneby - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Aneby som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Aneby.

Karlsson Lagerman AB
Helarp 3
578 91 ANEBY

Annons:

Kostnad för tapestering i Aneby

Kostnad och pris för tapetsering i Aneby varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Aneby rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Aneby

I Aneby finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Aneby. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Aneby.

Aneby är en tätort i Småland och centralort i Aneby kommun i Jönköpings län. Av kommunens cirka 6 500 invånare bor ungefär hälften i centralorten. Orten ligger på det Småländska höglandet, 45 km öster om Jönköping, mellan Eksjö och Tranås längs Riksväg 32.

Yta: 336,75 hektar
Invånarantal: 3367, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Aneby om du vill veta mer än bara tapetsering i Aneby.

I Aneby fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Aneby. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Aneby så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Jönköping.