Tapetserare i Bankeryd

Annons:

Tapetserare i Bankeryd - duktiga och erfarna tapetserare i Bankeryd som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Bankeryd som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Bankeryd. Om du letar efter en tapetserare i Bankeryd som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Bankeryd rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Bankeryd nedan.
Annons:

Tapetserare i Bankeryd - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Bankeryd som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Bankeryd.

Carlssons Möbeltapetsering
Bergv. 40
564 36 Bankeryd


Ackfeldts Tapetseri
Ågatan 6 D
564 33 BANKERYD

Annons:

Kostnad för tapestering i Bankeryd

Kostnad och pris för tapetsering i Bankeryd varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Bankeryd rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Bankeryd

I Bankeryd finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Bankeryd. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Bankeryd.

Bankeryd är en tätort i Jönköpings kommun och kyrkby i Bankeryds socken belägen väster om Vättern och omkring 10 kilometer från Jönköping. Bankeryd genomkorsas av Jönköpingsbanan mellan Nässjö och Falköping.

Yta: 539,40 hektar
Invånarantal: 8107, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Bankeryd om du vill veta mer än bara tapetsering i Bankeryd.

I Bankeryd fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Bankeryd. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Bankeryd så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Jönköping.