Tapetserare i Gislaved

Annons:

Tapetserare i Gislaved - duktiga och erfarna tapetserare i Gislaved som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Gislaved som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Gislaved. Om du letar efter en tapetserare i Gislaved som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Gislaved rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Gislaved nedan.
Annons:

Tapetserare i Gislaved - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Gislaved som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Gislaved.

Damgaards Tapetserarfirma
Mårtensg. 19
332 30 Gislaved

Annons:

Kostnad för tapestering i Gislaved

Kostnad och pris för tapetsering i Gislaved varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Gislaved rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Gislaved

I Gislaved finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Gislaved. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Gislaved.

Gislaved är en tätort och centralort i Gislaveds kommun i Jönköpings län. Gislaved är en industriort, tidigare mest känd för sin gummifabrik, etablerad redan 1895 under namnet Svenska Gummifabriken i Gislaved och under senare år specialiserad på tillverkning av bildäck med tyska Continental AG som sista ägare.

Yta: 648,31 hektar
Invånarantal: 10037, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Gislaved om du vill veta mer än bara tapetsering i Gislaved.

I Gislaved fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Gislaved. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Gislaved så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Jönköping.