Tapetserare i Gränna

Annons:

Tapetserare i Gränna - duktiga och erfarna tapetserare i Gränna som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Gränna som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Gränna. Om du letar efter en tapetserare i Gränna som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Gränna rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Gränna nedan.
Annons:

Tapetserare i Gränna - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Gränna som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Gränna.

Cillas Tapetserarverkstad
Ödeshögsv. 20
563 32 Gränna

Annons:

Kostnad för tapestering i Gränna

Kostnad och pris för tapetsering i Gränna varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Gränna rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Gränna

I Gränna finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Gränna. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Gränna.

Gränna är en tätort i norra delen av Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen vid Vätterns östra strand mittemot Visingsö. År 1942 grundades RIFA AB (Radioindustrins fabrikaktiebolag) på orten av bland andra ASEA för att säkra tillverkningen av kondensatorer i Sverige under andra världskriget

Yta: 152,27 hektar
Invånarantal: 2553, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Gränna om du vill veta mer än bara tapetsering i Gränna.

I Gränna fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Gränna. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Gränna så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Jönköping.