Tapetserare i Huskvarna

Annons:

Tapetserare i Huskvarna - duktiga och erfarna tapetserare i Huskvarna som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Huskvarna som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Huskvarna. Om du letar efter en tapetserare i Huskvarna som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Huskvarna rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Huskvarna nedan.
Annons:

Tapetserare i Huskvarna - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Huskvarna som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Huskvarna.

Tapetserare Anette Elvingsson
Smedbyg. 3 A
561 41 Huskvarna

Annons:

Kostnad för tapestering i Huskvarna

Kostnad och pris för tapetsering i Huskvarna varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Huskvarna rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Huskvarna

I Huskvarna finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Huskvarna. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Huskvarna.

Huskvarna är en tidigare stad vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping. Till 1906 skrevs namnet med 'q' (Husqvarna), vilket bibehållits av företaget med samma namn. Huskvarnas lägre belägna stadskärna är omgiven av ansenliga, bebyggda höjdområden som Öxnehaga, Pettersberg och Egna Hem, nivåskillnaden är som mest ca 120 meter.

Yta:
Invånarantal: 22800, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Huskvarna om du vill veta mer än bara tapetsering i Huskvarna.

I Huskvarna fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Huskvarna. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Huskvarna så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Jönköping.