Tapetserare i Jönköping

Annons:

Tapetserare i Jönköping - duktiga och erfarna tapetserare i Jönköping som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 3 olika tapetserarverkstäder i Jönköping som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Jönköping. Om du letar efter en tapetserare i Jönköping som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Jönköping rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Jönköping nedan.
Annons:

Tapetserare i Jönköping - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Jönköping som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Jönköping.

Accenten tapetserarverkstad & butik
Huskvarnav. 95
554 66 JÖNKÖPING


Ingarps Gård AB
Kämpev. 35
553 02 Jönköping


Bäckalyckans Tapetserarverkstad
Huskvarnav. 95
554 66 JÖNKÖPING

Annons:

Kostnad för tapestering i Jönköping

Kostnad och pris för tapetsering i Jönköping varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Jönköping rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Jönköping

I Jönköping finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Jönköping. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Jönköping.

Jönköping är en tätort i norra Smålands inland samt centralort i Jönköpings kommun och residensstad för Jönköpings län. Jönköping är Sveriges tionde största tätort med 89396 av kommunens 133136 invånare. Det finns många stora företag i Jönköping, bland annat har Husqvarna AB huvudkontor i Jönköping.

Yta: 4 482,04 hektar
Invånarantal: 89396, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Jönköping om du vill veta mer än bara tapetsering i Jönköping.

I Jönköping fanns det sammanlagt 3 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Jönköping. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Jönköping så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Jönköping.