Tapetserare i Malmbäck

Annons:

Tapetserare i Malmbäck - duktiga och erfarna tapetserare i Malmbäck som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Malmbäck som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Malmbäck. Om du letar efter en tapetserare i Malmbäck som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Malmbäck rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Malmbäck nedan.
Annons:

Tapetserare i Malmbäck - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Malmbäck som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Malmbäck.

Tapetserarverkstan Ormestorp
Ormestorp 5
570 21 MALMBÄCK

Annons:

Kostnad för tapestering i Malmbäck

Kostnad och pris för tapetsering i Malmbäck varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Malmbäck rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Malmbäck

I Malmbäck finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Malmbäck. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Malmbäck.

Malmbäck är en tätort, belägen i Nässjö kommun 20 km sydväst om centralorten Nässjö, samt kyrkort i Malmbäcks socken. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö. Ortnamnet (1292: de Malbæc) innehåller sannolikt ordet "mal", grovt grus eller småsten (vid vatten) och "bäck", väl åsyftande den förbiflytande bäcken.

Yta: 145,67 hektar
Invånarantal: 1031, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Malmbäck om du vill veta mer än bara tapetsering i Malmbäck.

I Malmbäck fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Malmbäck. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Malmbäck så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Jönköping.