Tapetserare i Nässjö

Annons:

Tapetserare i Nässjö - duktiga och erfarna tapetserare i Nässjö som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Nässjö som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Nässjö. Om du letar efter en tapetserare i Nässjö som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Nässjö rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Nässjö nedan.
Annons:

Tapetserare i Nässjö - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Nässjö som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Nässjö.

Snickeri36
Fiskareg. 4 A
571 41 Nässjö

Annons:

Kostnad för tapestering i Nässjö

Kostnad och pris för tapetsering i Nässjö varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Nässjö rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Nässjö

I Nässjö finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Nässjö. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Nässjö.

Nässjö är en tätort och centralort i Nässjö kommun i Jönköpings län. Nässjös historia börjar 1864, när beslutet togs att Södra stambanan skulle dras genom orten och sedan dess har staden varit känd som en stor järnvägsknut. Tidigare låg här byarna Åker, Rynneryd vid Runnerydsjön där järnvägsstationen anlades.

Yta: 1 143,66 hektar
Invånarantal: 16678, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Nässjö om du vill veta mer än bara tapetsering i Nässjö.

I Nässjö fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Nässjö. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Nässjö så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Jönköping.