Tapetserare i Skillingaryd

Annons:

Tapetserare i Skillingaryd - duktiga och erfarna tapetserare i Skillingaryd som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Skillingaryd som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Skillingaryd. Om du letar efter en tapetserare i Skillingaryd som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Skillingaryd rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Skillingaryd nedan.
Annons:

Tapetserare i Skillingaryd - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Skillingaryd som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Skillingaryd.

SAGAB Måleri AB
Storg. 41
568 32 SKILLINGARYD

Annons:

Kostnad för tapestering i Skillingaryd

Kostnad och pris för tapetsering i Skillingaryd varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Skillingaryd rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Skillingaryd

I Skillingaryd finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Skillingaryd. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Skillingaryd.

Skillingaryd är en tätort i Småland. Centralort i Vaggeryds kommun, Jönköpings län, tillsammans med Vaggeryd. De kommunala förvaltningarna är uppdelade mellan de båda orterna. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö, tidigare en del av Halmstad-Nässjö Järnvägar, HNJ. Den blev i sin helhet klar 1882.

Yta: 377,86 hektar
Invånarantal: 3889, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Skillingaryd om du vill veta mer än bara tapetsering i Skillingaryd.

I Skillingaryd fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Skillingaryd. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Skillingaryd så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Jönköping.