Tapetserare i Stockaryd

Annons:

Tapetserare i Stockaryd - duktiga och erfarna tapetserare i Stockaryd som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Stockaryd som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Stockaryd. Om du letar efter en tapetserare i Stockaryd som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Stockaryd rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Stockaryd nedan.
Annons:

Tapetserare i Stockaryd - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Stockaryd som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Stockaryd.

Forsbergs Möbelindustri AB, Matti
Bangårdsg. 20
570 02 Stockaryd

Annons:

Kostnad för tapestering i Stockaryd

Kostnad och pris för tapetsering i Stockaryd varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Stockaryd rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Stockaryd

I Stockaryd finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Stockaryd. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Stockaryd.

Stockaryd är en tätort i Sävsjö kommun i Jönköpings län och kyrkby i Stockaryds socken. Stockaryd är uppvuxet kring skogs- och möbelindustri. När södra stambanan blev klar 1864 blev bondbyn Stockaryd ett snabbt växande samhälle. Storhetstiden varade mellan cirka 1920 och 1970.

Yta: 164,73 hektar
Invånarantal: 958, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Stockaryd om du vill veta mer än bara tapetsering i Stockaryd.

I Stockaryd fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Stockaryd. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Stockaryd så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Jönköping.