Tapetserare i Vaggeryd

Annons:

Tapetserare i Vaggeryd - duktiga och erfarna tapetserare i Vaggeryd som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 4 olika tapetserarverkstäder i Vaggeryd som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Vaggeryd. Om du letar efter en tapetserare i Vaggeryd som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Vaggeryd rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Vaggeryd nedan.
Annons:

Tapetserare i Vaggeryd - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Vaggeryd som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Vaggeryd.

Tapetserar Gården Vaggeryd
Vaggeryds Gård 2
567 91 VAGGERYD


Ero-Möbler
Formv. 4
567 30 Vaggeryd


Tapetserare Jan-Eric Kullberg
Skog Ängsgården 1
567 91 VAGGERYD


Bobbys Tapetserarverkstad
Bratteborg Lundavadet 1
567 92 Vaggeryd

Annons:

Kostnad för tapestering i Vaggeryd

Kostnad och pris för tapetsering i Vaggeryd varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Vaggeryd rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Vaggeryd

I Vaggeryd finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Vaggeryd. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Vaggeryd.

Vaggeryd är en tätort och tillsammans med Skillingaryd centralort i Vaggeryds kommun i Jönköpings län. Vaggeryd är beläget omkring tre mil söder om Jönköping, nära väg E4 som innan den blev motorväg 1994 gick genom orten. Vaggeryd har också järnvägsförbindelse i tre riktningar: norrut med Jönköping via Vaggerydsbanan.

Yta: 479,65 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Vaggeryd om du vill veta mer än bara tapetsering i Vaggeryd.

I Vaggeryd fanns det sammanlagt 4 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Vaggeryd. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Vaggeryd så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Jönköping.