Tapetserare i Värnamo

Annons:

Tapetserare i Värnamo - duktiga och erfarna tapetserare i Värnamo som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Värnamo som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Värnamo. Om du letar efter en tapetserare i Värnamo som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Värnamo rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Värnamo nedan.
Annons:

Tapetserare i Värnamo - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Värnamo som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Värnamo.

Enets Tapetserar Verkstad
Hånger Rydenet 1
331 94 Värnamo


Bellevues Tapetserarverkstad
Kärda
331 95 VÄRNAMO

Annons:

Kostnad för tapestering i Värnamo

Kostnad och pris för tapetsering i Värnamo varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Värnamo rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Värnamo

I Värnamo finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Värnamo. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Värnamo.

Värnamo är en tätort och centralort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Värnamo är beläget vid Lagan, en bit ifrån dess mynning i sjön Vidöstern. Namnet Värnamo kommer av värn, i ett gammalt ord med betydelsen hägnad. Näringslivet har till stor del präglats av möbelindustrin, med fler än 30 möbelfabriker mellan 1890 och 1960.

Yta: 1 217,24 hektar
Invånarantal: 18696, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Värnamo om du vill veta mer än bara tapetsering i Värnamo.

I Värnamo fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Värnamo. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Värnamo så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Jönköping.