Tapetserare i Vetlanda

Annons:

Tapetserare i Vetlanda - duktiga och erfarna tapetserare i Vetlanda som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Vetlanda som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Vetlanda. Om du letar efter en tapetserare i Vetlanda som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Vetlanda rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Vetlanda nedan.
Annons:

Tapetserare i Vetlanda - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Vetlanda som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Vetlanda.

Erikssons Tapetserarverkstad & Bilsadelmakeri
Bjurvik 10
574 94 Vetlanda

Annons:

Kostnad för tapestering i Vetlanda

Kostnad och pris för tapetsering i Vetlanda varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Vetlanda rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Vetlanda

I Vetlanda finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Vetlanda. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Vetlanda.

Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Yta: 1 017,02 hektar
Invånarantal: 13050, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Vetlanda om du vill veta mer än bara tapetsering i Vetlanda.

I Vetlanda fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Vetlanda. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Vetlanda så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Jönköping.