Tapetserare i Borgholm

Annons:

Tapetserare i Borgholm - duktiga och erfarna tapetserare i Borgholm som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Borgholm som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Borgholm. Om du letar efter en tapetserare i Borgholm som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Borgholm rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Borgholm nedan.
Annons:

Tapetserare i Borgholm - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Borgholm som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Borgholm.

STOLAR & STUGOR
S. Långg. 2
387 32 BORGHOLM

Annons:

Kostnad för tapestering i Borgholm

Kostnad och pris för tapetsering i Borgholm varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Borgholm rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Borgholm

I Borgholm finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Borgholm. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Borgholm om du vill veta mer än bara tapetsering i Borgholm.

I Borgholm fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Borgholm. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Borgholm så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kalmar.