Tapetserare i Färjestaden

Annons:

Tapetserare i Färjestaden - duktiga och erfarna tapetserare i Färjestaden som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Färjestaden som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Färjestaden. Om du letar efter en tapetserare i Färjestaden som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Färjestaden rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Färjestaden nedan.
Annons:

Tapetserare i Färjestaden - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Färjestaden som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Färjestaden.

Hemmingssons Tapetserarverkstad
Areskogs v. 9
386 95 Färjestaden

Annons:

Kostnad för tapestering i Färjestaden

Kostnad och pris för tapetsering i Färjestaden varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Färjestaden rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Färjestaden

I Färjestaden finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Färjestaden. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Färjestaden.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Färjestaden om du vill veta mer än bara tapetsering i Färjestaden.

I Färjestaden fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Färjestaden. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Färjestaden så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kalmar.