Tapetserare i Kalmar

Annons:

Tapetserare i Kalmar - duktiga och erfarna tapetserare i Kalmar som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 3 olika tapetserarverkstäder i Kalmar som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Kalmar. Om du letar efter en tapetserare i Kalmar som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Kalmar rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Kalmar nedan.
Annons:

Tapetserare i Kalmar - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Kalmar som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Kalmar.

Tapet-Sören Wallin
Dokumentv. 36
394 70 KALMAR


Funkabo Tapetserarverkstad
Väpnareg. 2
393 50 Kalmar


Tapetserarverkstaden Möbler & Kapell
Trädgårdsg. 16
392 35 Kalmar

Annons:

Kostnad för tapestering i Kalmar

Kostnad och pris för tapetsering i Kalmar varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Kalmar rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Kalmar

I Kalmar finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Kalmar. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Kalmar om du vill veta mer än bara tapetsering i Kalmar.

I Kalmar fanns det sammanlagt 3 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Kalmar. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Kalmar så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kalmar.