Tapetserare i Målilla

Annons:

Tapetserare i Målilla - duktiga och erfarna tapetserare i Målilla som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Målilla som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Målilla. Om du letar efter en tapetserare i Målilla som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Målilla rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Målilla nedan.
Annons:

Tapetserare i Målilla - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Målilla som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Målilla.

JPs Möbelverkstad
Stockholmsv. 68
570 82 MÅLILLA

Annons:

Kostnad för tapestering i Målilla

Kostnad och pris för tapetsering i Målilla varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Målilla rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Målilla

I Målilla finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Målilla. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Målilla.

Målilla är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Kyrkbyn i Gårdveda socken, Gårdveda, väster om Målilla har vuxit ihop med orten. Orten består nästan bara av villabebyggelse och utgörs av de tidigare mindre samhällena Målilla kyrkby och stationssamhället samt i söder Ämmenäs.

Yta: 325,63 hektar
Invånarantal: 1524, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Målilla om du vill veta mer än bara tapetsering i Målilla.

I Målilla fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Målilla. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Målilla så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kalmar.