Tapetserare i Mönsterås

Annons:

Tapetserare i Mönsterås - duktiga och erfarna tapetserare i Mönsterås som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Mönsterås som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Mönsterås. Om du letar efter en tapetserare i Mönsterås som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Mönsterås rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Mönsterås nedan.
Annons:

Tapetserare i Mönsterås - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Mönsterås som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Mönsterås.

Söderbergs Tapetserarverkstad
Kaptensv. 6
383 34 Mönsterås

Annons:

Kostnad för tapestering i Mönsterås

Kostnad och pris för tapetsering i Mönsterås varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Mönsterås rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Mönsterås

I Mönsterås finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Mönsterås. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Mönsterås.

Mönsterås är en tätort och centralort i Mönsterås kommun i Kalmar län. En av de största arbetsgivarna i området är Södra Cell Mönsterås. Anläggningen ligger cirka 10 km nordost om tätorten. Godset Kråkerum (ätten Bielke) ligger strax utanför Mönsterås. Mönsterås kyrka ligger i orten.

Yta: 410,09 hektar
Invånarantal: 4731, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Mönsterås om du vill veta mer än bara tapetsering i Mönsterås.

I Mönsterås fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Mönsterås. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Mönsterås så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kalmar.