Tapetserare i Nybro

Annons:

Tapetserare i Nybro - duktiga och erfarna tapetserare i Nybro som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Nybro som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Nybro. Om du letar efter en tapetserare i Nybro som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Nybro rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Nybro nedan.
Annons:

Tapetserare i Nybro - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Nybro som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Nybro.

Lindkvist & Sidhag Möbel
Engströms v. 4
382 45 Nybro

Annons:

Kostnad för tapestering i Nybro

Kostnad och pris för tapetsering i Nybro varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Nybro rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Nybro

I Nybro finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Nybro. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Nybro.

Nybro är en tätort och centralort i Nybro kommun i Kalmar län. Regionens skogiga områden har gynnat framväxten av den glas- och träindustri som bidrog till att Nybro blev ett industrisamhälle på slutet av 1800-talet och stad 1932. Den största privata arbetsgivaren är AB Gustaf Kähr.

Yta: 1 092,55 hektar
Invånarantal: 12810, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Nybro om du vill veta mer än bara tapetsering i Nybro.

I Nybro fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Nybro. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Nybro så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kalmar.