Tapetserare i Örsjö

Annons:

Tapetserare i Örsjö - duktiga och erfarna tapetserare i Örsjö som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Örsjö som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Örsjö. Om du letar efter en tapetserare i Örsjö som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Örsjö rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Örsjö nedan.
Annons:

Tapetserare i Örsjö - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Örsjö som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Örsjö.

Örsjö Tapetseri
Klarav. 2
382 90 ÖRSJÖ

Annons:

Kostnad för tapestering i Örsjö

Kostnad och pris för tapetsering i Örsjö varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Örsjö rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Örsjö

I Örsjö finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Örsjö. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Örsjö.

Örsjö är en tätort i Nybro kommun i Kalmar län, Örsjö socken. Ortnamnet Örsjö torde komma från de grusbankar (=ör) som finns vid den närliggande sjön, Örsjösjön.

Yta: 72,97 hektar
Invånarantal: 369, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Örsjö om du vill veta mer än bara tapetsering i Örsjö.

I Örsjö fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Örsjö. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Örsjö så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kalmar.