Tapetserare i Rockneby

Annons:

Tapetserare i Rockneby - duktiga och erfarna tapetserare i Rockneby som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Rockneby som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Rockneby. Om du letar efter en tapetserare i Rockneby som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Rockneby rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Rockneby nedan.
Annons:

Tapetserare i Rockneby - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Rockneby som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Rockneby.

Blomkvist Sadelmakeri & Tapetserarverkstad AB
Söregärde 103
395 94 ROCKNEBY

Annons:

Kostnad för tapestering i Rockneby

Kostnad och pris för tapetsering i Rockneby varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Rockneby rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Rockneby

I Rockneby finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Rockneby. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Rockneby.

Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Yta: 163,33 hektar
Invånarantal: 869, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Rockneby om du vill veta mer än bara tapetsering i Rockneby.

I Rockneby fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Rockneby. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Rockneby så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kalmar.