Tapetserare i Timmernabben

Annons:

Tapetserare i Timmernabben - duktiga och erfarna tapetserare i Timmernabben som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Timmernabben som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Timmernabben. Om du letar efter en tapetserare i Timmernabben som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Timmernabben rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Timmernabben nedan.
Annons:

Tapetserare i Timmernabben - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Timmernabben som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Timmernabben.

Stranda Tapetseri & Inredning
Strandav. 38
380 52 Timmernabben

Annons:

Kostnad för tapestering i Timmernabben

Kostnad och pris för tapetsering i Timmernabben varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Timmernabben rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Timmernabben

I Timmernabben finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Timmernabben. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Timmernabben.

Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Yta: 148,75 hektar
Invånarantal: 1276, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Timmernabben om du vill veta mer än bara tapetsering i Timmernabben.

I Timmernabben fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Timmernabben. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Timmernabben så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kalmar.