Tapetserare i Västervik

Annons:

Tapetserare i Västervik - duktiga och erfarna tapetserare i Västervik som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Västervik som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Västervik. Om du letar efter en tapetserare i Västervik som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Västervik rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Västervik nedan.
Annons:

Tapetserare i Västervik - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Västervik som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Västervik.

Ateljé Olika Flydda Sekler
Ö. Kyrkog. 26 A
593 33 Västervik

Annons:

Kostnad för tapestering i Västervik

Kostnad och pris för tapetsering i Västervik varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Västervik rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Västervik

I Västervik finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Västervik. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Västervik.

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Västervik om du vill veta mer än bara tapetsering i Västervik.

I Västervik fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Västervik. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Västervik så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kalmar.