Tapetserare i Vimmerby

Annons:

Tapetserare i Vimmerby - duktiga och erfarna tapetserare i Vimmerby som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Vimmerby som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Vimmerby. Om du letar efter en tapetserare i Vimmerby som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Vimmerby rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Vimmerby nedan.
Annons:

Tapetserare i Vimmerby - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Vimmerby som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Vimmerby.

Vimmerby Möbelomklädsel & Sömnadsservice
Ö. Tullportsg. 1 B
598 39 VIMMERBY

Annons:

Kostnad för tapestering i Vimmerby

Kostnad och pris för tapetsering i Vimmerby varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Vimmerby rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Vimmerby

I Vimmerby finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Vimmerby. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Vimmerby.

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Vimmerby om du vill veta mer än bara tapetsering i Vimmerby.

I Vimmerby fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Vimmerby. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Vimmerby så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kalmar.